Latvijas Universitātes Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte aicina topošos studentus, kuriem rūp pacientu aprūpe un atveseļošanās process, izvēlēties māszinību studijas,  un kļūt par nākotnes veselības aprūpes profesionāļiem. Māszinību studijas piedāvā unikālu iespēju apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai sniegtu kvalitatīvu aprūpi pacientiem un veicinātu sabiedrības veselību. Izvēlies iespēju studēt bez maksas- uzņemšanai bakalaura līemņa studijās 2024. gadā pieejamas 450 budžeta vietas.

Kāpēc izvēlēties māszinību studijas?

  1. Augsta pieprasījuma profesija: Māszinību speciālisti ir vieni no visvairāk pieprasītajiem profesionāļiem gan Latvijā, gan pasaulē. Absolventiem ir plašas darba iespējas dažādās veselības aprūpes iestādēs, sākot no slimnīcām līdz ģimenes ārstu praksēm.
  2. Praktiska un teorētiska izglītība: LU māszinību studiju programma nodrošina līdzsvarotu teorētisko un praktisko apmācību. Studenti apgūst ne tikai medicīniskās zināšanas, bet arī praktiskas iemaņas, strādājot ar pacientiem un sadarbojoties ar medicīnas speciālistiem.
  3. Moderni mācību resursi: Studiju programmā tiek izmantoti jaunākie mācību materiāli un tehnoloģijas, kas palīdz studentiem apgūt aktuālas zināšanas un prasmes, kas ir nepieciešamas mūsdienu veselības aprūpē.
  4. Sociālā nozīmība: Māszinību speciālisti spēlē būtisku lomu sabiedrības veselības uzlabošanā un cilvēku dzīves kvalitātes paaugstināšanā. Izvēloties šo profesiju, Jūs varēsiet sniegt nenovērtējamu ieguldījumu sabiedrības labklājībā.
  5. Karjeras izaugsme: Māszinību profesija piedāvā plašas karjeras izaugsmes iespējas. Absolventi var turpināt izglītību un specializēties dažādās medicīnas jomās, kā arī ieņemt dažādus amatus veselības aprūpes iestādēs.

Piesakies studijām jau šodien!

Latvijas Universitātes Medicīnas un dzīvības zinātņu fakultāte aicina topošos skolēnus neatlikt savu nākotni uz vēlāku laiku un pieteikties māszinību studijām. Kļūstot par māsu, Jūs izvēlaties ne tikai profesiju, bet arī aicinājumu – palīdzēt citiem, rūpēties par viņu veselību un labklājību. Nāc un pievienojies mums, lai kopā veidotu labāku nākotni!

Detalizēta informācijas par uzņemšanu studiju programmās

 

Dalīties